Vállalkozásunk és egyben fémmegmunkálási részlegünk 1993-ban alakult menetes ajtó-, ablak- és bútorpántok gyártásával és értékesítésével, forgalmazásával. Elsődleges fő profilunk a minőségi fémipari nyersanyagok feldolgozása, becsavarható menetes ajtó-, ablak- és bútorpántok előállítása, folyamatos raktárkészletre való gyártása és nagykereskedelmi egységek, felhasználó szakemberek felé való értékesítése, forgalmazása.


Irodánk közvetlen közelében elhelyezkedő raktárunk széles áruválasztékkal és gyors kiszolgálással áll minden tisztelt érdeklődő rendelkezésére, hogy igényét a legrövidebb időn belül és szakszerűen ki tudjuk szolgálni.

 

 

Fémmegmunkáló tevékenységünk olyan területekre is koncentrál, melynek keretei között - személyes konzultáció és írásos megegyezés alapján megrendelőnk kérésére - egyedi igény szerinti menetespánt-gyártás is lehetséges.
Kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

 

 

Vállalkozásunk fémfeldolgozás, fémesztergálás tevékenysége a több mint húsz éves múlt folyamán tökéletesítette magát az ajtó-, ablak- és bútor menetes pántok gyártása és forgalmazása terén. Az általunk felhasznált alapanyagok és azok felületkezelése mind minősített anyagok és minősített eljárással készülnek, mely alapfeltétele az általunk végzett igazoltan magas minőségű megmunkálási folyamatnak. Filozófiánk szerint mindenkori elsődleges szempont a korszerűség, az újításokkal szembeni nyitottság és a rohamosan fejlődő technológiákkal való lépéstartás, valamint mindez által a felhasználó-közönség teljes körű kiszolgálása.

 

 

Szabados László e.v.       2340 Kiskunlacháza, Volly I. u.7.       06309247060        szababadosfem@gmail.com